Wild focaccia s pečenou tekvicou, špenátovým  dressingom a tempehom

Obed alebo večera plná farieb, živín, bez lepku a vegánsky? Pripravte si našu bezlepkovú Wild Focacciu a vychutnajte si každé sústo zdravého a chrumkavého jedla.

Čítať celé ↓

čas prípravy

40 minút

náročnosť

2

počet porcií

2 porcie

ingrediencie

postup

Tekvicu si umyjeme, nakrájame na malé kúsky, osolíme, okoreníme, zmiešame s  lyžicou kokosového oleja a pečieme vo vyhriatej trúbe na 180 približne 20-25 minút,  kým tekvica nezmäkne.  

Medzi tým si pripravíme dressing: všetky ingrediencie spolu zmiešame, a  rozmixujeme. Cícerový tempeh si do chrumkava opečieme na panvici spolu s  kokosovým olejom. 

Tortillu si opečieme na suchej panvici, posypeme čerstvým špenátom, tempehom,  upečenou tekvicou, polejeme našim dressingom a nakoniec slnečnicovými  semienkami.