• Novinka

Sour Cherry Symbiotic Cocofir BIO

3,99 €
3,99 €/za kus
Skladom , predpokladané doručenie 27. 10. 2021
Možnosti dopravy

Fermentovaný ďalej zrejúci výrobok z mladého kokosu, s vysokou koncentráciou probiotických kultúr s prídavkom bio višní. Osviežujúci, kyslastý a energizujúci. Cocofir je stredne kyslý, príjemne vonia a skvelo chutí. Višne sú vďaka vysokému obsahu polyfenolov, vitamínu C a ďalších vitamínov i telu prospešných látok ideálnym dochucovadlom nášho Cocofiru. Túto variantu Cocofiru sme vyvinuli predovšetkým pre tých, pre ktorých je chuť bieleho Cocofiru príliš silná. Višne mu dodajú jemnosť a hravosť, bez toho aby mu ubrali na účinnosti.

Višne obsahujú vo svojej šupke veľký podiel antioxidantov, tzv. polyfenolov. Tie predstavujú "superfood" pre probiotické črevné baktérie. Črevným baktériám sa na polyfenoloch skvelo darí a vytváraú presne tie látky, ktoré podporia Vašu blaženosť a postarajú sa o zdravie Vášho mikrobiómu.

Viac o tom, ako fungujú baktérie Superhuman, se dočítate na našom blogu. A o tom, prečo práve višne, sa dočítate v tomto článku.

Zistiť viac

O produkte

Cocofir je rastlinná alternatíva kefíru vyrobená len z mladého kokosu, probiotík a vody, bez tepelnej úpravy. V mladom kokose je ideálne prostredie pre množenie priateľských probiotických kultúr. Vďaka prírodným vlastnostiam mladého kokosu má lahodnú a krémovú chuť.

Žiadna z použitých surovín nebola nijak tepelne ani tlakom upravená, rovnako ako tomu je u Natural Symbiotic Cocoguardu. Višňový Cocofir kombinuje prirodzene sa vyskytujúce enzýmy a antioxidanty z mladého kokosu a višní s 28 pridanými bakteriálnymi kultúrami. Tieto kultúry sú prevažne zo sady Superhuman, teda prirodzene ľudské kmene probiotík, ktoré radi osídlujú naše črevá a môžu potom mať pozitívne účinky na mnoho oblastí nášho života.

Obsahuje cez 250 miliárd probiotických kultúr v jednom litri, spoločne s prebiotickou vlákninou "galaktomanan", ktorá im v črevch poskytuje optimálnu výživu.

Cocofir odporúčame spotrebovať do hodiny po otvorení, inak začína rýchlo ďalej fermentovať a jeho chuť sa zostruje. Ak nie ste zvyknutí na probiotické potraviny, začnite ich konzumovať postupne, a to vo zvyšujúcom sa množstve zo 100 až na 500 mililitrov denne.

 

Skladuje se pri teplote od 1 do 5 °C. Trvanlivosť je minimálně 10 dní od dátumu dodania. Cocofir odporúčame spotrebovať do hodiny po otvorení.

Objem: 250 ml

Zloženie

Mladý kokos rozomletý* 44,6 % (dužina z mladého kokosu* 67 %, panenská kokosová voda* 33 %), filtrovaná pitná voda, višne* 17,4 %, zmes esenciálnych olejov*, zmes bakteriálných kmeňov Superhuman1, dalšie bakteriálne kmene2. *V bio kvalite.

V Cocofiru nájdete stovky miliárd týchto priateľských baktérií:

1 – zmes bakteriálných kmeňov Superhuman:
Lactobacillus rhamnosus, L. plantarum, L. casei ssp. casei, L. paracasei, L. gasseri, L. helveticus, L. sakei, L. salivarius a, L. salivarius b, Lactococcus lactis ssp. lactis, Bifidobacterium longum, B. infantis, L. acidophilus, B. lactis a, B. bifidum, B. breve, B. lactis b, Enterococcus faecium, L. brevis, L. fermentum, L. plantarum, L. reuteri, L. rhamnosus, L. rhamnosus GG, Propionibacterium acidipropionici, Pediococcus acidilactici, P. pentosaceus, Streptococcus thermophilus, prebiotická vláknina.

2 – dalšie bakteriálne kmene: Streptococcus thermophilus, L. bulgaricus, Bifidobacterium lactis HN019, L. acidophilus NCFM, L. bulgaricus LB44.

Výživové hodnoty

CZ-BIO-002 Zemědělská produkce mimo EU CZ-BIO-002 Zemědělská produkce mimo EU BIO – produkt ekologického zemědělství
DEZERTY, ZMRZLINA

Višňová srdíčka s čokoládou

Láska má mnoho podob. Ta višňová, která miluje čokoládu, může doprovodit vaši…

Číst celé →