• Mango Symbiotic Cocofir
  • Mango Symbiotic Cocofir

Mango Symbiotic Cocofir

Extra živý fermentovaný nápoj z mladého kokosu sladko ladí s lahodným mangom.

Zažite exotický príliv energie s miliardami blahodarných baktérií pre vaše zdravé črevá.

Vyrábame v SR podľa vlastného receptu.

Zistiť viac
Vědecké potvrzení aktivních bakterií ve studii Mikrobiologického ústavu AV ČR
80 % zákazníků pociťuje více radosti při pravidelné konzumaci
LACTOSE FREE PLANT-BASED RAW
3,99 €
Za tento produkt získate 9 cococreditov
Skladom , predpokladané doručenie 13. 7. 2022
Možnosti dopravy

Mango Symbiotic Cocofir:
150 miliárd dôvodov, prečo ho mať doma

Mango Cocofir pomáha zlepšovať vaše zažívanie, odolnosť, nabíja vás energiou a podporuje kvalitný spánok.

Zázrak Cocofiru je v tom, že skutočne žije. Tento nápoj vás obohatí 38 miliardami baktérií – špeciálne vybraných z bakteriálnych kmeňov, ktorých výskyt je v zdravom ľudskom tele prirodzený.

Vláknina galaktomanan ich ochráni pred kyslým prostredím v žalúdku, preto do vašich čriev doputujú živé baktérie stále aktívne a 100% funkčné.

A keď máte zdravé trávenie, tak ide v živote hneď všetko lepšie.

#referencie

 

 

Cocofírom začínam každý deň.

S granolou a radosťou.

Fakt každý deň :-)

Katarína Rae

#/referencie

Energiu a silu prírody majte vždy po ruke


Kedykoľvek si otvoríte Mango Symbiotic Cocofir, akoby ste pili božský nektár.

Aktívne zmesi bakteriálnych kmeňov na čele so Superhuman totiž vo vašom tele zvyšuje produkciu hormónov, ktoré prináša:

radosť – serotonín
lásku a dôveru – oxytocín
šťastie - dopamín
pokoj – hormón GABA
Z kokosovej vody aj dužiny získate množstvo minerálov (hlavne draslík, sodík, horčík, fosfor).

Ako napríklad transzeatín – polyfenol proti starnutiu.

Blahodarný koktail obohacuje nepasterizované mango so všetkými jeho vitamínmi a prospešnými látkami.


Z čoho je Mango Cocofir vyrobený?

Z mladého kokosu Nam Hom v bio kvalite, probiotík, harmonizovanej živej vody. To všetko obohatené zrelým mangom, štipkou kokosového sirupu a zmesou esenciálnych olejov. Všetko ďalšie obstará kvasenie (fermentácia). Cocofir je vďaka tomu stále živý.

Aká je jeho chuť?

Jemne krémová as miernou kyslosťou, ktorá je vyvážená medovo sladkým mangom. Ako postupne Cocofir zreje, chutí čím ďalej výraznejšie a kyslejšie – má jednoducho šmrnc.

Je v ňom laktóza alebo nejaké alergény?

Vôbec. Je čisto rastlinný a prirodzene bezlepkový.

Tuky a sacharidy obsahuje v minimálnom množstve.

Čo znamená „Symbiotic“ v názve?

Optimálne spojenie prebiotík (vlákniny v dužine kokosu) s probiotikami. Preto je nepasterizovaný Cocofir v raw kvalite rajom pre váš črevný mikróbiom.

A ako viete, že to celé fakt funguje?

Vychádzame z vedecky aj historicky potvrdených princípov. Vysokú prítomnosť priateľských baktérií (Lactobacillus, Weissella či Bifidobacterium) potvrdila aj dôkladná mikrobiologická štúdia z AV SR.

A čo je hlavné – účinky potvrdzujú naši zákazníci.

Viac informácií sa môžete dozvedieť tu: kokosová voda, kokosová dužina, probiotiká, význam fermentácie, mikrobiomu.

Ako často si môžem dopriať Cocofir?

Pravidelným užívaním robíte svojmu telu najlepšie. Účinok ale spoznáte aj krátkodobo, napríklad pri detoxe alebo ako podpora po antibiotickej liečbe.

Môžu ho piť aj tehotné/dojčiace ženy a malé deti?

Áno, je veľmi vhodný pre zdravé tehotné aj dojčiace ženy a zdravé deti od 6 mesiacov. Pri závažnejšej chorobe sa prosím najprv poraďte s lekárom.

Nejaké odporúčania na prvú konzumáciu?

Pokiaľ nie ste zvyknutí na kvasené potraviny, začnite najprv s menším denným množstvom (asi 100 ml). Potom podľa citu pridávajte.


 

#tipy

Naše tipy

Skladujte ho vždy pri 1–5 °C.
#/tipy

Zloženie a výroba cocofiru

Mladý kokos rozomletý* 48 % (dužina z mladého kokosu* 67 %, panenská kokosová voda* 33 %), mango 27 %, filtrovaná pitná voda, zmes esenciálnych olejov*, zmes bakteriálných kmeňov Superhuman1, dalšie bakteriálne kmene2. *V bio kvalite.

V Cocofiru nájdete stovky miliárd týchto priateľských baktérií:

1 – zmes bakteriálných kmeňov Superhuman:
Lactobacillus rhamnosus, L. plantarum, L. casei ssp. casei, L. paracasei, L. gasseri, L. helveticus, L. sakei, L. salivarius a, L. salivarius b, Lactococcus lactis ssp. lactis, Bifidobacterium longum, B. infantis, L. acidophilus, B. lactis a, B. bifidum, B. breve, B. lactis b, Enterococcus faecium, L. brevis, L. fermentum, L. plantarum, L. reuteri, L. rhamnosus, L. rhamnosus GG, Propionibacterium acidipropionici, Pediococcus acidilactici, P. pentosaceus, Streptococcus thermophilus, prebiotická vláknina.

2 – dalšie bakteriálne kmene: Streptococcus thermophilus, L. bulgaricus, Bifidobacterium lactis HN019, L. acidophilus NCFM, L. bulgaricus LB44.

LACTOSE FREE PLANT-BASED RAW

Ako vyrábame cocofir?

Vybereme nejlepší kokosovou vodu a dužinu
Drtíme a mixujeme
Přidáme stovky miliard přátelských bakterií
Fermentujeme při teplotě lidského těla a přidáme mango, kokosový sirup, esenciální oleje a rozmixujeme s Cocofirem do jemné konzistence
Stáčíme do skleněných lahví se slepitelnou etiketou
SK-BIO-002 Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ

Výživové hodnoty

na 100 g

Energetická hodnota 152 kJ / 36 kcal  
Tuky 1,6 g  
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,3 g  
Sacharidy 5,3 g  
z toho cukry 4,0 g  
Vláknina 1,1 g  
Bielkoviny 0,7 g  
Soľ 0,0 g  

 

Hodnotenie

Nikto ešte produkt nehodnotil. Buďte prvý!
4,7
17 hodnotenie
Napíšte recenziu
NA VAŠOM SÚKROMÍ NÁM ZÁLEŽÍ

My, Divokí a Kokosoví (Wild and Coco, spol s.r.o.) oceníme Váš súhlas s použitím súborov cookies, aby sme Vám mohli lepšie prispôsobiť webové stránky a uľahčiť ich používanie. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" súhlasíte s uložením cookies do Vášho prehliadača, vďaka ktorým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti nájdete na stránke "Informácie o cookies".