Mrkvovo-orechové slimáky

Milujete sladké slimáky? A že by ste uvítali bezlepkový variant s minimom cukru? Potom pre vás tento dezert bude presne to pravé orechové.

Čítať celé ↓

náročnosť

1

ingrediencie

postup

Orechy rozmixujte, posypte sladidlom, pridajte mlieko a priveďte k varu. Potom stiahnite z ohňa a nechajte vychladnúť. Orechovú náplň naneste na tortilly, zatočte a nakrájajte na cca 1,5 cm hrubé slimáky. Pečte cca 7 minút na 160 °C. Hotové slimáky posypte práškovým xylitolom.

Autor receptu: Food By Katiie

NA VAŠOM SÚKROMÍ NÁM ZÁLEŽÍ

My, Divokí a Kokosoví (Wild and Coco, spol s.r.o.) oceníme Váš súhlas s použitím súborov cookies, aby sme Vám mohli lepšie prispôsobiť webové stránky a uľahčiť ich používanie. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" súhlasíte s uložením cookies do Vášho prehliadača, vďaka ktorým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti nájdete na stránke "Informácie o cookies".