Mrkvovo-orechové slimáky

Milujete sladké slimáky? A že by ste uvítali bezlepkový variant s minimom cukru? Potom pre vás tento dezert bude presne to pravé orechové.

Čítať celé ↓

náročnosť

1

ingrediencie

  • 2 hrnčeky vlašských orechov
  • 2 kusy
  • 1/4 hrnčeka práškového xylitolu
  • 1/4 hrnčeka Kokosové mlieko BIO

postup

Orechy rozmixujte, posypte sladidlom, pridajte mlieko a priveďte k varu. Potom stiahnite z ohňa a nechajte vychladnúť. Orechovú náplň naneste na tortilly, zatočte a nakrájajte na cca 1,5 cm hrubé slimáky. Pečte cca 7 minút na 160 °C. Hotové slimáky posypte práškovým xylitolom.

Autor receptu: Food By Katiie