Mexický bowl s focacciovými čipsami a hrachovým tempehom

Či ho nazývate mexickým bowlom, molcajete alebo skrátka obľúbená sezónna miska plná dobrôt, s focacciovými chipsmi ju určite ešte nepoznáte. Vyskúšajte, úspech zaručený!

Čítať celé ↓

čas prípravy

25 minút

náročnosť

2

počet porcií

2 porce

ingrediencie

postup

V toastri s trochou kokosového oleja si zapečieme focacciu nakrájanú na malé  kúsky. Medzi tým si na panvici taktiež na kokosovom oleji opečieme do chrumkava  nakrájaný tempeh na kocky. Ryžu zmiešame s fazuľami, pridáme všetky spomenuté  koreniny, a začneme si skladať náš bowl: 

Zrelé avokádo nakrájame na pláty, pridáme ryžu s fazuľou, čerstvý špenát, opečený tempeh s focacciovými čipsami, paradajky a semienka. Pokvapkáme Coco Mayo  zmiešanú s limetkou. Mňam! 

Autor receptu: Didi's Baking

NA VAŠOM SÚKROMÍ NÁM ZÁLEŽÍ

Vyvíjame a vyrábame funkčné potraviny. Sušienky medzi ne nepatria. Napriek tomu sme sa rozhodli zaradiť cookies do našej vzdelávacej komunikácie. Oceníme Váš súhlas s použitím súborov cookies, aby sme Vám mohli lepšie prispôsobiť webové stránky a uľahčiť ich používanie. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" súhlasíte s uložením cookies do Vášho prehliadača, vďaka ktorým využijete potenciál webu naplno. Wild & Coco s.r.o. Podrobnosti nájdete na stránke "Informácie o cookies".